7973 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Esittelyt: AV Sujuvasti Oy

Artikkelisarjassa esitellään Nerot.fi – palvelun ammattilaisia ja tutustumme heidän arkeen. Kurkista kulissien taakse ja lue miten he työskentelevät sekä kehittävät osaamistaan.

Artikkelisarjan ensimmäisenä esiteltävänä on Mikko, AV Sujuvasti Oy:stä. Yritys on ollut toiminnassa keväästä 2013 alkaen, mutta yrittäjäkokemusta Mikolle on kertynyt jo kymmenkunta vuotta ja ennen sitä hän teki mm. valokuvauksia freelancerina.

Yrityksen vahvimmat osaamisalueet ovat valo- ja videokuvaus, sekä graafinen suunnittelu. Yhteistyöverkoston kautta tarjolla ovat kaikki mainontaan ja markkinointiin liittyvät palvelut.

Minkälainen teillä on normaali arkipäivä töissä?

Työllistän itseni täyspäiväisesti ja käytän yhteistyöyrityksiä aina tarpeiden mukaan. Asun ja työskentelen Sastamalasta käsin, teen töitä siellä missä asiakkaiden tarve on, aina ulkomaita myöden.

Yksinyrittäjän arki on vaihtelevaa, välillä voi mennä viikko vain tietokoneen äärellä istuessa ja seuraava viikko tien päällä asiakkaiden parissa.

AV Sujuvasti Oy

Kesäinen kotitoimisto parvekkeella.

Miten kehitätte ammattiosaamistanne?

Tekeminen on paras tapa oppia, netistä löytyy tutoriaaleja aiheesta kuin aiheesta. Yleensä googlaan tarpeen mukaan ja se tuottaa poikkeuksetta hyviä tuloksia, kun jaksaa hieman penkoa.

Facebookissa on myös hyviä suljettuja ryhmiä ammattilaisille (esim. Videokuvaus DSLR ja muilla kameroilla / Edu & Comp Professional photo and video), paljon uutta asiaa tulee bongattua kollegojen uutisvirrasta. ”Kun joku työtehtävä osoittautuu liian haastavaksi, on aika vaihtaa alaa.”, Mikko tuumaa lopuksi.

AV Sujuvasti Oy:n projekteihin voi tutustua heidän Nerot.fi –profiilisivulla. Jos haluat oman yritystarinasi kerrottavan tässä artikkelisarjassa, täytä hakemus.