7973 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Esittelyt: Mainostoimisto Visio Design

Artikkelisarjassa esitellään Nerot.fi – palvelun ammattilaisia ja tutustumme heidän arkeen. Kurkista kulissien taakse ja lue miten he työskentelevät sekä kehittävät osaamistaan.

Visio Design on visuaaliseen viestintään ja verkkosuunnitteluun erikoistunut Turun Eerikinkadulla sijaitseva mainostoimisto, jonka peruskivenä on laatu ja luovuus. Tuotamme tehokkaita graafisia ratkaisuja, verkkosivustoja ja brändejä. Palvelumme on suunnattu niille asiakkaille, jotka tuntevat yrityksensä arvon ja tyytyvät vain parhaaseen. Mainostoimistossamme työskentelee tällä hetkellä kaksi media-alan ammattilaista. Sen lisäksi teemme yhteistyötä Ahistuneesta Pupusta tunnetun kuvittaja Kris Keräsen ja pitkän uran luoneen taiteilija Mika Anttilan kanssa.

Minkälaisia palveluita yrityksenne tarjoaa?
Visio Designin palvelut keskittyvät web designiin ja graafiseen suunnitteluun laidasta laitaan. Oli kyse sitten verkkosivuista tai -kaupoista, käyntikorteista, esitteistä tai vaikka kirjan taitosta, niin tarjoamme varmasti markkinoiden parasta laatua edulliseen hintaan. Taidamme myös sosiaalisen median, videotuotannon ja markkinointisuunnittelun. Meillä on tällä hetkellä monta tyytyväistä asiakasta ympäri maailmaa, ja etsimme aina lisää!

Minkälainen teillä on normaali arkipäivä töissä?
Aloitamme työpäivän selaamalla sähköpostin läpi samalla kun juomme aamukahvit. Sen jälkeen onkin hyvä aloittaa luova työskentely, jota teemme iltapäivään asti. Viimeiset tunnit on varattu aina asiakkaitamme varten.

Miten kehitätte ammattiosaamistanne?
Käymme läpi jatkuvasti kilpailijoidemme toteutuksia ja teemme vertailukehittämistä, luemme alan julkaisuja ja ennen kaikkea olemme jatkuvasti yhteyksissä muiden luovien alojen tekijöiden kanssa. Pyrimme jatkuvasti kehittymään ja tutustumme jatkuvasti uusiin palveluihin ja teknologioihin.

Haluaisitteko mainita jotain mielenkiintoista tai mieleenpainuvaa asiaa:
Liiketiloissamme on kausiluonteisesti esillä yhteistyökumppaniemme teoksia. Tällä hetkellä liiketilan seinillä esillä on mm. taiteilija Mika Anttilan Metsänhaltija-teema. Taiteen keskellä on helppo toteuttaa luovaa työtä, ja jopa Excel-taulukoiden tekeminen on mielekkäämpää.

Mainostoimisto Mainostoimisto Visio Design työnäytteisiin voi tutustua heidän Nerot.fi –profiilisivulla. Jos haluat oman yritystarinasi kerrottavan tässä artikkelisarjassa, täytä hakemus.