7937 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Motivoi itseäsi freelancerina näiden videoiden avulla

Yksin yrittäjänä tai freelancerina on välillä hetkiä jolloin motivaatio voi olla hukassa. Joskus tiedossa ei ole mitään töitä ja joskus taas töitä on liikaa. Silti pitäisi pystyä jaksamaan ja tekemään parhaansa. Tässä muutama mielenkiintoinen video motivoimaan sinua eteenpäin

Älä anna kenenkään estää sinua tekemästä mitä tahdot

Yrittäjänä oleminen ei ole helppoa. Lähes joka päivä tuntuu tulevan uutisia siitä, miten hankalaa yrittäminen on. Vaikeuksista on helppo syyttää verottajaa, asiakkaita, työntekijöitä, olosuhteita ja milloin mitäkin, paitsi itseään. Yrittäminen ei ole ruusuilla tanssimista ja jos haluaa menestyä, pitää uskoa itseensä eikä syyttää muita siitä ettei tee mitä tahtoo.

Pistä ensiksi tämä musiikki päälle

Ei saa jäädä tuleen makaamaan!

Myyminen on yksi vaikeimmista hommista, joita tiedän. Puhelinsoitot, asiakaskäynnit, tarjoukset – hankalaa hankalaa hankalaa. Huonon puhelun tai hylätyn tarjouksen jälkeen tuntuu välillä, että koko hommasta on mennyt pohja alta. Helposti tekisi mieli jäädä tuleen makaamaan kun on kerran epäonnistunut. Mutta jos ei ole valmis epäonnistumaan, ei ole valmis myöskään menestymään.

Askel kerrallaan eteenpäin

Jos haluat tulla todella hyväksi jossain tarvitset ainakin 10 000 tuntia harjoitusta. Mitään oikotietä ei ole, vaan onnistuminen vaatii KOVASTI töitä. Pitää mennä askel kerrallaan eteenpäin. Kukaan ei voi ottaa askelia sinun puolestasi, mutta voimme ottaa yhdessä askelia eteenpäin.

Jos luulet sinun askeltesi olevan vaikeita, mietipä tätä pariskuntaa.

Me kaikki kuolemme joskus

Teetkö sitä mitä haluat tehdä? Jos et, olisiko aika vaihtaa?