8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Case: Logo personal trainerille

Personal trainer Jani Karppinen etsi yritykselleen logon suunnittelijaa ja päätyi Googlen kautta jättämään tarjouspyynnön Nerot.fi-palveluun. Tarjouspyynnössä Karppinen kuvaili haluavansa yritystoiminnalleen logon viikinki-teemalla. Logon valmistuttua olimme yhteydessä Karppiseen selvittääksemme miten projekti sujui.

Sopiva tekijä löytyi jo seuraavana päivänä

Karppisen mukaan palvelun käyttö oli helppoa ja sujuvaa. ”Tarjouspyyntö oli todella helppo jättää ja tarjouksia tuli todella nopeasti muutamia, myös lopullinen toteuttaja Markkinointitoimisto Govus vastasi todella nopeasti.” Kun yhteinen sävel oli löytynyt, päätti Karppinen aloittaa yhteistyön valitsemansa yrityksen kanssa aikailematta ja hän sulkikin tarjouspyynnön jo heti seuraavana päivänä sen ilmoittamisesta.

”Govus valikoitui, koska tuntui että olimme heti samalla taajuudella projektin kanssa. Jotenkin sen tunsi oikeastaan heti, että nyt se juuri tämä.” Karppinen kuvailee valintakriteereitään ja jatkaa ”Govus otti selvää aika hyvin mitä haluan ja sen perusteella lähti projektia viemään eteenpäin.”

Tyytyväinen asiakas suosittelee mielellään

Kysyttäessä Karppiselta mitä hän oli mieltä lopputuloksesta, ei vastausta tarvitse kauaa odottaa: ”[Olen] enemmän kuin tyytyväinen… En osannut kuvitella edes niin hienoa lopputulosta. Ehdottomasti suosittelen molempia”

Lopuksi kun kysyimme Karppiselta haluaako hän vielä lisäksi mainita jotain erityistä, hän vastaa: ”Todella hyvä palvelu, varmasti jokainen löytää sen oman ammattilaisen tätä kautta.”

Alla näet valmiin logon ja syyn miksi Karppinen oli lopputuloksesta niin innoissaan.