7973 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Freelancerit palveluksessanne

Mitä yhteistä meillä kaikilla on välittämättä siitä olemmeko suuren kansainvälisen yrityksen työntekijä tai pienyrityksen omistaja? Työpäivässä voisi aina olla enemmän tunteja, jotta voisi saada enemmän asioita tehdyksi! Tässä artikkelissa kerron miten sinä voit tehostaa työpäivääsi soveltamalla mm. 1800-luvulla eläneen yhteiskuntatieteilijän oppeja ja Internetin tuomia uusia mahdollisuuksia.

Turhautuminen!Olet varmaan joskus kuullut 80/20 jakaumasta? Vilfredo Pareto havaitsi tutkimuksissaan, että missä tahansa ilmiössä 80 % seurauksista johtuu 20 %:sta syistä. Sittemmin tätä jakaumaa on sovellettu onnistuneesti hyvin erilaisissa ympäristöissä ja nyt sovellamme sitä sinun työpäivääsi. Mukaillen Pareton periaatetta 80 % tuloksistasi syntyy 20 %:sta työpanoksesi ansiosta. Tämä pitää varmasti hyvin paikkaansa, sillä jokaisella meistä on oma ydinosaaminen jossa loistamme! Yrittäjinä suurin osa liikevaihdostamme tulee tästä ydintoiminnasta ja siihen meidän pitäisikin keskittyä. Loput 80 % ovat töitä jotka vain pitää tehdä ja yleensä asioita, joihin emme mielellämme käyttäisi aikaamme.

Eikä niitä aina tarvitsekaan tehdä itse. Internet on täynnä toinen toistaan taitavampia ammattilaisia, joille työt voi ulkoistaa ja jotka mielellään tekevät nuo työt puolestasi. Ensimmäinen ajatuksesi voi olla, että ei minulla ole mitään ulkoistettavaa. Olemme tottuneet tekemään kaikki työt itse ja siten näennäisesti säästämään kaikissa mahdollisissa kuluissa. Moni varmasti pohtii: Miksi teettää työ jollain muulla kun voin yhtä hyvin tehdä työn itse ilmaiseksi? Jos ajattelit näin, niin antaisit itsellesi vähän kunnioitusta! Aikasi on arvokasta! Mieti paljonko veloittaisit, jos joutuisit tekemään saman työn jollekulle muulle?

Ulkoistaminen freelancereille

Ulkoistamalla ja käyttämällä freelancereita pystyt saamaan työpäivästäsi enemmän irti. On hyvin todennäköistä, että alansa ammattilainen freelancer tekee työn nopeammin ja edullisemmin, kuin mitä joutuisit itse käyttämään siihen aikaa. Samalla voit itse keskittyä paremmin omaan ydintoimintaasi ja kehittyä siinä paremmaksi!

Ole hyväJos kiinnostuit työpäiväsi kehittämisestä, niin nyt sinun pitää vielä löytää ne oikeat freelancerit. Onneksi me olemme ratkaisseet sen pulman puolestasi. Meillä on rekisteröityneenä useiden eri alojen freelance-ammattilaisia, jotka malttamattomina odottavat töitäsi! Sinulle sopivimman löytäminen on myös tehty helpoksi – kannattaa kokeilla! Muutamassa minuutissa voit jättää meille ilmoituksen työstä jonka haluat saada tehdyksi. Sen perusteella saat ammattilaisiltamme sinulle räätälöityjä tarjouksia siitä miten he suorittaisivat tehtävän. Kokeile jo tänään sillä työn ilmoittaminen ei velvoita mihinkään ja on sitä paitsi täysin ilmaista! Et ainakaan menetä mitään, päinvastoin voit hyötyä siitä suunnattomasti.