7973 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Aloittavan yrittäjän oikopolku digitaaliseen mediaan

Uuden yrityksen perustaminen voi olla elämäsi paras valinta, mutta se ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi tehdä kaikki asiat itse. Aloittaville yrittäjille on olemassa erittäin kattavasti erilaisia asiantuntija- ja tukipalveluita saatavilla, jotka helpottavat liiketoiminnan aloittamista. Esimerkiksi Uusyrityskeskus tarjoaa erittäin kattavaa perustamisopasta, joka neuvoo yrityksen perustamisen alkuvaiheessa. Me haluamme omalta osaltamme auttaa sinua menestyvän yrityksen rakentamisessa, tarjoamalla sinulle oikopolun digitaalisen median ammattilaisiin.

oikopolku
Olemme vahvasti sitä mieltä, että kaikkea ei pidä eikä kannata tehdä itse. Moni työ on viisaampaa jättää asiantuntijan tehtäväksi, jolloin voit itse keskittyä olennaiseen – menestyvän yrityksen rakentamiseen! Siksi haluamme tarjota sinulle mahdollisuuden tavoittaa digitaalisen median ammattilaiset helpommin kuin koskaan ennen. Alati kasvava asiantuntijoidemme joukko koostuu eri alojen ammattilaisista ja tavoitat heidät kaikki yhdellä tarjouspyynnöllä.

Tässä 10 palvelua, joita suosittelemme sinua ostamaan asiantuntijalta sen sijaan, että tekisit sen itse:

Logo

Hyvä logo auttaa yritystäsi erottumaan kilpailijoista ja jää mieleen! Ammattilaisemme luovat sinulle mielellään uuden logon tai tuunaavat vanhasi vaatimustesi mukaan.

Graafinen suunnittelu

Logon suunnittelun lisäksi voit teettää luovilla ammattilaisillamme esim. käyntikortteja, mainoslehtisiä, lomakkeita.. Kaikkea mitä tarvitset yrityksesi viestintään.

Uutiskirjeet

Säännöllinen kommunikointi olemassa olevien sekä uusien asiakkaiden kanssa on menestyvien yritysten yhteinen tunnusmerkki. Sinä kerrot mitä haluat viestiä tai tavoittaa viestinnälläsi, ja asiantuntijamme hoitavat loput.

Videotuotanto

Nykypäivänä ihmiset mieluummin katsovat lyhyitä esittelyvideoita kuin lukevat kirjoitettua tekstiä. Hyvin tehty, lyhyt parin minuutin video kertoo yrityksestäsi paljon enemmän kuin pelkkä teksti. Ammattilaisemme kartoittavat tarpeesi ja tuottavat sinulle videon, joka avaa asiakkaallesi yrityksesi toiminnan aivan uudella tavalla.

Mainosbanneri

Haluatko mainostaa sivujasi sivustosi ulkopuolella? Mainosbannerit ovat tehokas tapa saada lisää asiakkaita sivuillesi, kunhan mainos on tehty ammattimaisesti. Palvelustamme löydät asiantuntijat, jotka osaavat sekä viestinnän että suunnittelun – taidot joita vaaditaan onnistuneen mainoksen tekemiseen.

Blogi

Sisältö voi olla informatiivistä, myyvää, tuoteselostuksia tai toimialaan liittyvää uutisointia – blogisi kertoo asiakkaillesi, että välität heistä ja olet aktiivinen. Jos osaat itse kirjoittaa hyvää tekstiä voit hankkia meiltä ammattilaisen pelkästään blogin perustamiseen. Toisaalta meiltä löydät myös viestinnän ammattilaiset, jotka mielellään tuottavat houkuttelevaa sisältöä blogiisi.

Kotisivut

Jokaisella yrityksellä pitäisi olla heidän liiketoimintaansa ammattimaisesti tukevat kotisivut. Asiakkaasi muodostavat mielipiteensä yrityksestäsi kotisivujesi perusteella, joten anna ammattilaistemme auttaa sinua loistamaan asiakkaidesi silmissä! He suunnittelevat ja toteuttavat sinulle sivut alusta alkaen tai ehostavat nykyiset sivunne huippukuntoon!

Hakukoneoptimointi

Asiakkaasi etsivät yrityksesi palvelua tai tuotetta verkossa ja vain hakukoneoptimointi takaa näkyvyytesi potentiaalisten asiakkaittesi silmissä. Mitä korkeampi sijoitus yritykselläsi on hakutuloksissa, sitä voimakkaammin kävijämääräsi kasvavat. Palvelustamme löydät asiantuntijat, jotka ovat erikoistuneet hakukoneoptimointiin.

Sosiaalisen median markkinointi

Facebook, YouTube, Twitter, jne. ovat todennäköisesti tuttuja, mutta niiden tarjoamat mahdollisuudet eivät niinkään. Varsinkin kuluttajabisneksessä asiakkaasi viettävät suurimman osan ajastaan netissä sosiaalisessa mediassa, joten on ainoastaan luonnollista, että yrityksesi pitäisi olla siellä näkyvillä. Sosiaalisen mediaan erikoistuneet asiantuntijamme auttavat sinua mielellään.

Käännöstyö

Kansainvälisyys puhuttaa ja ollakseen kansainvälinen, pitää yrityksesi sivut ja sen tuottama sisältö olla eri kielillä saataville. Sopivan kääntäjän löytäminen ei enää tuota ongelmia koska palvelussamme tavoitat kaikki käännöstyöstäsi kiinnostuneet ammattilaiset yhdellä tarjouspyynnöllä.

Näiden palveluiden avulla saat yrityksellesi edullisesti sen tarvitsemat digitaalisen median ratkaisut toteutettua. Pystyt keskittymään omaan ydinosaamiseesi ja asiantuntijoidemme tarjoamilla ratkaisuilla erotut kilpailijoistasi.