7937 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Suomen rautaisimmat ammattilaiset palveluksessasi

Vain mielikuvituksesi on rajana, mitä kaikkea voit teettää palvelussamme. Rekisteröityneenä meillä on useiden eri alojen ammattilaisia, jotka ovat valmiina täyttämään monimutkaisemmatkin toimeksiantosi. Useimmiten työt liittyvät seuraaviin aihealueisiin: ohjelmointi, kotisivut, tiedotteet, hakukoneoptimointi, graafinen suunnittelu, jne. Mutta kuten sanoin, vain mielikuvituksesi on rajana ja kokeilu on lisäksi riskitöntäTarjouspyynnön jättämällä tavoitat alan rautaisimmat ammattilaiset, joista muutaman esittelemme tarkemmin myöhemmin.

Perinteisesti ongelmaa ratkaistaessa, sinun pitäisi asiakkaana lähestyä useita eri palveluntarjoajia, kysellä heiltä tarjouksia ja erilaisia ratkaisuvaihtoehtoja. Lisäksi sinun pitäisi olla asiantuntija ongelmassasi, jotta osaat lähestyä oikeita palveluntarjoajia saadaksesi parhaat mahdolliset tarjoukset.

Me haluamme helpottaa tätä prosessia ja säästää aikaasi! Sinun ei edes tarvitse tietää etukäteen kuka ammattilaisistamme olisi sinulle paras vaihtoehto. Tee ongelmastasi tarjouspyyntö ja anna ammattilaistemme ehdottaa sinulle mielestään parhaita vaihtoehtoja. He voivat myös pyytää tarkennusta tarjouspyyntösi, jos se ei ole tarpeeksi kattava. Tarkennuksia voi tehdä sekä julkisesti kaikille tai halutessaan myös yksityisesti keskustellen palveluntarjoajan kanssa.

Seuraavaksi haluan esitellä muutaman ammattilaisistamme. Kaikki heistä ovat alansa ammattilaisia ja omaavat erikoisosaamista, joka johtaa laadukkaaseen lopputulokseen.

Viestinnän Virittämö – Uutiskirjeet, mediatiedotteet ja sisällöntuotanto

Viestinnän VirittämöViestinnän Virittämö on ripeäotteinen viestintätoimisto, jonka takaa löytyy KTM Marko Jääskeläinen. Hänen terävä kynänsä tekee erinomaista jälkeä tilanteessa kuin tilanteessa. Viestinnän Virittämö tarjoaa monipuolisia viestinnän palveluita b-to-b-markkinoilla. Sen palveluihin kuuluvat muun muassa uutiskirjeet, mediatiedotteet ja niiden jakelu sekä erilaisten julkaisujen sisällöntuotanto. Marko Jääskeläinen tekee myös freelancer-toimittajan töitä toimien muun muassa Kauppalehden vakituisena avustajana Oulussa.

Viestinnän Virittämöllä on asiakkaita sekä Oulussa että pääkaupunkiseudulla, ja niihin kuuluvat esimerkiksi Kansainvälisen liikkuvuuden ja yhteistyön keskus CIMO, Oulun seudun uusyrityskeskus sekä verkossa käytävä liikeideakilpailu somepitching.com. Yritys on myös vahvasti verkostoitunut ja sen yhteistyökumppaniverkostosta löytyy laaja joukko eri alojen osaajia, olipa kyse sitten valokuvauksesta, graafisesta suunnittelusta tai vaikkapa sosiaalisen median strategian suunnittelusta ja toteutuksesta.

Sidekick Media – Kotisivut, sosiaalinen media ja markkinointi

Sidekick MediaSidekick Media on sosiaalisen median mainostoimisto, jonka taustalla työskentelee 3. sukupolven yrittäjä Petteri Parkkisenniemi. Sidekick Media tekee verkkosivustoja ja kustomoi Facebook-sivuja. Lisäksi se ohjaa tarkasti kohdennettua liikennettäFacebookissa asiakkaiden sivuille, rakentaa sosiaalisen median kampanjoita ja antaa konsultointia ja koulutusta kaikkiin edellä mainittuihin.

Sidekick Median mielestä verkossa menestymisessä on kyse sekä sisällöstä, että liikenteestä. Hyvä sisältö ei riitä, jos oikea kohderyhmä ei löydä sitä. Runsas liikenne menee myös ”hukkaan”, jos sisältö ei ole mielenkiintoista ja validia. Usein yrityksillä on ongelmia jommankumman kanssa, joko liikennettä ei ole riittävästi tai sitten verkkosivujen ilme ja sisältö ovat pahasti aikaansa jäljessä. Sosiaalinen media on tuonut myös oman haasteen ja mahdollisuuden yrityksille, joka pitäisi osata hyödyntää. Sidekick Media auttaa näissä tilanteissa. Tyytyväisinä asiakkaina mainittakoon esim. kansainvälisen meikkifirman INGLOTin facebook-sivut ja elämyksellistä liikuntaa tarjoava exture.fi kotisivut.

Tumma Studio – Graafinen suunnittelu, kotisivut, musiikkituotanto ja äänisuunnittelu

Tumma StudioTumma Studio on Tuomas M. Mäkelän perustama monipuolisia media-alan suunnittelu- ja toteutuspalveluja tarjoava yritys. Se palvelee asiakkaita niin kotimaassa kuin myös kansainvälisesti. Erikoisosaamiseen Tumma Studiolla kuuluu graafinen suunnittelu (painotuotteet ja digitaalinen media),internetsivujen suunnittelu ja toteutusmusiikkituotantosekä äänisuunnittelu. Lisäksi se tekee myös yritysilmeen suunnitteluaviestintää ja markkinointia. Internetsivut toteutuvat kätevästi WordPress-julkaisujärjestelmää hyödyntämällä. Tumma Studiolta saat myös palvelua audiovisuaalisten tuotantojen äänitöihin. Samalla onnistuu myös musiikin sävellys-, sovitus-, äänitys-, miksaus- ja masterointipalveluita.

Tumma Studiolla on tyytyväisten asiakkaiden joukossa mm. Qstock jolle se teki internetsivujen suunnittelun ja toteutuksen vuonna 2011. Lisäksi se on toteuttanut Oulunsalo Soi 2011 – Oulun seudun musiikkijuhlien visuaalisen markkinointikampanjan.

Kokeile jättämällä tarjouspyyntö

Näiden rautaisten ammattilaisten lisäksi palvelussamme on alati kasvava määrä muita erikoisosaamistaan tarjoavia freelance-ammattilaisia. Tavoitat heidät jättämällä tarjouspyynnön ongelmastasi. Se voi olla pieni tai suuri, yksinkertainen tai monimutkainen. Tarjouspyynnön jättäminen on ilmaista eikä se velvoita sinua maksamaan tai ostamaan mitään! Haasta ammattilaisemme jo tänään – tulet yllättymään!