8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivujen päivitys: Case WaterPost.fi

Jyrki Salo etsi yritykselleen, WaterPost Helsinki Oy:lle, kotisivujen päivittäjää ja päätyi Google-haun kautta Nerot.fi -palveluun. Lue mitä mieltä Jyrki oli palvelun toiminnasta, projektin etenemisestä ja lopputuloksesta.

Tarjouspyynnön jättäminen oli helppoa

Tarjouspyynnön jättäminen oli Jyrkin mielestä helppoa ”kun pystyi katsomaan palvelusta miten toiset olivat asiaa muotoilleet”. Yksinkertaisesti kuvattuun tarjouspyyntöön tulleista tarjouksista valinta oli Jyrkin kertoman mukaan kuitenkin haastavaa. ”Tarjoukset olivat kovin samanoloisia, mutta kokonaishinta joka sisälsi kuukausimaksut oli valituksi tulleella edullinen”, Jyrki kertoo.

Valinnan jälkeen projekti eteni mutkitta. Asiaa käytiin ensin läpi puhelimessa, jonka jälkeen materiaalit lähetettiin sähköpostilla. Noin viikon kuluttua tekijä toimitti Jyrkille ehdotelman, jota vielä hieman muokattiin.

Kotisivut pystyy nyt päivittämään itse

Kertomansa mukaan Jyrki oli oikein tyytyväinen projektin lopputulokseen ja nyt hänen mielestään parasta on, että hän pystyy itse muuttamaan sivujen sisältöä. Tämän mahdollistaa projektissa käytetty WordPress-sisällönhallintajärjestelmä.

Lopuksi Jyrkiltä kysyttäessä suosittelisiko hän projektiin valittua tekijää Anu Jokelaa ja Nerot.fi -palvelua muille, hän vastaa ”Kyllä, ilman muuta!”

Kotisivujen päivitys: Case Waterpost

Tutustu päivitettyihin kotisivuihin: www.waterpost.fi
Etsitkö omaan kotisivuprojektiin tekijää? Jätä tarjouspyyntö Nerot.fi -palveluun.