8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Laadukkaat kotisivut yritykselle

Internet on suurimmalle osalle ihmisistä osa jokapäivästä elämää. Aukioloajat, tuote- ja palvelutiedot sekä ennen kaikkea sijainti etsitään Internetistä.

Ensivaikutelma on kaikki kaikessa. Niinpä ei ole aivan sama millaiset kotisivut yrityksellä on, sillä huolitellut ja luotettavasti toimivat kotisivut antavat yrityksestä heti paremmin kuvan. Potentiaalisen asiakkaan tai muuten asiastasi tai palvelustasi kiinnostuneen henkilön mielenkiinto kotisivujasi kohtaan on luotava vain muutamassa sekunnissa, jotta hänet saadaan pysymään kotisivuillasi ja etsimään lisää tietoa. Laadukkaat kotisivut syntyvät monesta tekijästä; ne ovat nopeat, sivuilla on selkeä käyttöliittymä, ne ovat johdonmukaiset, kevyesti ja nopeasti luettavat, johdattelevat sekä myyvät.

Tilanne, jossa potentiaalinen asiakas lähtee sivulta pois, tarkoittaa sitä, että yritys on juuri menettänyt mahdollisesti tuloa.

Tällaisen kokonaisuuden toteuttaminen vie aikaa. Niinpä laadukkaille sivuille kertyykin enemmän hintaa, mutta on ehdottomasti kannattava sijoitus. Sijoittamalla enemmän saadaan tukea, jos kotisivuissa esiintyy ongelmia, sivuston tietoturvaa päivitetään säännöllisesti hakkereita vastaan ja sivusto luodaan helpoksi ylläpitää.

Sivuilla tulisi myös aina olla jokin ominaisuus, joka saa käyttäjän tulemaan takaisin sivuille. Tämä voi olla joko blogi, artikkeleiden kommentointi, keskustelualue eli foorumi, tapahtumakalenteri, gallup, kilpailut, tarjoukset taikka usein päivittyvä kuvagalleria.

Lähes kaikki informaatio etsitään ja löydetään Internetin kotisivuja selaamalla – löydy sinäkin.

Niinpä ei kannata tinkiä vaan hankkia kerralla loistavat sivut, joilla on vielä yrityksen tuottoa kasvattava vaikutus.