8210 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Näin syntyy laadukkaat kotisivut pienyritykselle

Sovipihat voitti järjestämässämme kilpailussa itselleen uudet kotisivut, jotka toteuttaa heille Nettimedia Team. Olimme yhteydessä molempiin yrityksiin ja selvitimme mihin käyttöön kotisivut tulevat ja miten kotisivuprojekti toteutetaan.

Sovipihat on puutarha-alan yritys, joka toimii Oulun seudulla. Heidän toimialaansa ovat puutarhojen ja pihojen hoitotyöt, neuvonta, ehostus, suunnittelu ja toteutus. Heidän mielestään kotisivut ovat käyntikortti ja tiedotuskanava yrityksestä. Lisäksi niiden paikallinen näkyvyys Internetissä on tärkeää. Tärkeää heille kotisivuissa on informaation helpon löydettävyyden lisäksi, helppo muokattavuus ja selkeys.

Kotisivujen sisältö on tärkeää

Nettimedia Team tekee Sivustopaketille uudet sivut
Sovipihat nykyisiltä kotisivuilta asiakkaat hakevat eniten tietoa yrityksestä, palvelun hinnoista ja palveluista. Ajankohtaista-sivulla he kertovat puutarhan ajankohtaisista aiheista ja antavat vinkkejä puutarhanhoitoon. Tällaista sisältöä ajatellen onkin tärkeää, että sivut ovat helposti muokattavissa ja päivitettävissä. Ajankohtainen ja jatkuvasti päivitetty lisäarvoa antava sisältö saa asiakkaat palaamaan sivulle yhä uudelleen ja uudelleen. Lopuksi Sovipihat mainitsee, että kävijämääräseuranta ja -statistiikka auttavat markkinointisuunnittelussa.

Projektin toteuttaa asiantunteva Nettimedia Team, joka on erikoistunut tehostamaan suomalaisten pien- ja keskisuurten yritysten toimintaa netissä. Yrityksellä on laaja ja tiivis yhteistyökumppani verkosto jonka voimin he suoriutuvat niin pienistä kuin suuristakin projekteista. Tämä tiivis yhteistyöverkosto koostaa porukalla tehokkaan tiimin ja tästä myös yrityksen alkuperäinen nimikin on peräisin.

Kotisivuprojektin alkuvaiheet

Nettimedia Team kertoo että heidän yritys toimii täysin netin välityksellä. Projektit toteutetaan alusta loppuun asti käymällä puhelin ja sähköpostikeskusteluja.

Projektin alussa asiakkaalle toimitetaan haastattelulomake, jossa kartoitetaan asiakkaan tarpeet ja omat toiveet. Asiakkaan toimitettua lomakkeen täytettynä heille, tiimi käärii hihat ja aloittaa projektin työstämisen annettujen tietojen pohjalta. Projektia hiotaan aina niin pitkään kunnes sekä asiakas, että Nettimedia Team on työn lopputulokseen täysin tyytyväinen.

Tämä toimintamalli on asiakkaan kannalta yleisimmin se helpoin ja tehokkain tapa toimia. Sähköpostikeskusteluja voidaan käydä nimittäin asiakkaan omilla ehdoilla, asiakkaan oman aikataulun mukaisesti. Resursseja ei tarvitse turhaan tuhlata paikan päällä kahvitteluun ja pullan mutustamiseen … sen sijaan he pääsevät iskemään tehokkaasti suoraan työn kimppuun.

Tavoitteena odotusten ylittäminen

”Tärkeintä projektia toteuttaessa on, että pystymme ylittämään asiakkaan omat odotukset. Vasta tällöin koemme todella onnistuvamme. Tiimimme on myös koulutettu työstämään projekteja näiden periaatteiden mukaisesti.” kertoo Nettimedia Team. Tarkoituksena heillä ei suinkaan ole tarjota ”kaikkea kaikille” vaan jokainen osaamisalue on oma yksikkönsä. Näin he pystyvät tarjoamaan huippulaatua, ns. moniosaamisen rinnalla.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan minkälaiset uudet kotisivut Sovipihat saa Nettimedia Teamin käsittelyssä. Palaamme asiaan sivujen valmistuttua ja selvitämme miten projekti onnistui osapuolten mielestä. Miten sinun kotisivuprojektisi on onnistunut? Osallistu keskusteluun FB-sivuillamme.