8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Näin syntyy freelance valokuvaajalle myyvät kotisivut

Freelance valokuvaaja Topi Pakarinen voitti järjestämässämme kilpailussa itselleen uudet kotisivut, jotka toteuttaa heille Vaiste Productions. Olimme yhteydessä molempiin osapuoliin ja selvitimme mihin käyttöön kotisivut tulevat ja miten kotisivuprojekti toteutetaan.

Topi Pakarinen toimii freelancer valokuvaajana niin yksityisille henkilöille kuin myös yrityksille ja lehdille. Hän kuvaa mitä vain asiakas tarvitsee mutta on erikoistunut urheilu-, maatalous-, miljöö- ja henkilökuvaukseen. Hänen kuviaan on käytetty niin aikakausi- ja sanomalehdissä sekä myös internetjulkaisuissa, kuten tiedotteissa ja nettikaupoissa.

Kotisivuilla lisää asiakkaita

Uusien kotisivujen avulla Topi toivoo saavansa paremmin yhteyden mahdollisiin asiakkaisiin, jotka voisivat sivuille tullessaan helposti löytää hänen portfolionsa ja nähdä osaaminen kuvien kautta. Hänelle myös nettisivujen selattavuus on tärkeää. ”Asiakkaiden ei kuulu joutua asentamaan tietokoneelleen monia erilaisia ohjelmia ja lisäosia vain että voivat saada nettisivut auki, varsinkin kun joskus se ei ole edes mahdollista.” Topi toteaa.

Näkyvyys ja sisällön selkeys

Nykypäivänä on tärkeää olla näkyvillä ja helposti löydettävissä Internetissä. Ihmiset haluavat löytää etsimänsä tiedon helposti, eivätkä usein jaksa ryhtyä kaivamaan ”tuntemattomien” yhteystietoja vaan tyytyvät siihen minkä nopeiten saavat. Internet on myös varmasti paras keino nykypäivänä saada oma osaaminen näkyville mahdollisille asiakkaille, helposti ja nopeasti, kunhan vain nettisivut myös tukevat tätä ajatusta.

Palkinnon voittaja haluaa vielä lopuksi kiittää Pätkät-tiimiä ja Vaiste Productionsia tästä mahtavasta mahdollisuudesta. Hän mainitsee uransa olevan vasta alkutekijöissään ja korostaa miten nettinäkyvyys on nyt sekä tulevaisuudessa todella suuressa osassa varsinkin valokuvaajan ammatissa.

Kotisivuprojektin alkuvaiheet

Kotisivut freelancer valokuvaaja Topille toteuttaa alan ammattilainen Vaiste Productions. He tarjoavat verkkomarkkinoinnin ja ohjelmoinnin palveluita. Erikoisalaa ovat verkkosivustot ja -kaupat sekä erilaiset sovellusratkaisut pk-sektorin toimijoille. He pyrkivät ymmärtämään asiakkaansa toimintaa aina mahdollisimman hyvin parhaan tuloksen takaamiseksi. Ohjelmointituotantoa he tarjovat mainostoimistoille ja graafisille suunnittelijoille, jotka tarvitsevat lisäpotkua teknisen toteutuksen puolelle.

Vaiste Productionsin mielestä ensiksi kannattaa määritellä kotisivujen tavoite sekä kohderyhmä. Onko niiden tarkoitus tuottaa yritykselle lisämyyntiä tai näkyvyyttä yhdistyksen toimintaan? Kenelle ne on suunnattu ja keitä sivuillesi pitäisi saada käymään. Tavoitteiden kautta Vaiste Productions lähtee hahmottelemaan sivuston rakennetta ja ulkoasua.

Tavoitteellisuus, kommunikointi ja luottamus

”Meille tärkeintä on asiakkaan tavoitteiden selkeys, kommunikoinnin toimivuus meidän ja asiakkaan välillä sekä asiakkaan luottamus toimintaamme”, tuumii Vaiste Productions. Heidän mielestään kommunikointiin pitäisi molempien lähteä avoimin mielin, sillä se tuottaa parhaan lopputuloksen. Lopuksi Vaiste Productions toteaa, että ”Mekin tarvitsemme työrauhaa, jotta saamme palveltua asiakastamme mahdollisimman hyvin. Tervetuloa asiakkaaksemme! Eiköhän rakenneta parempaa verkkopresenssiä yhdessä!”

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan minkälaiset uudet kotisivut freelance valokuvaaja Topi Pakarinen saa Vaiste Proctuctionsin käsittelyssä. Palaamme asiaan sivujen valmistuttua ja selvitämme miten projekti onnistui osapuolten mielestä. Miten sinun kotisivuprojektisi on onnistunut? Osallistu keskusteluun FB-sivuillamme.