8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Pätkät.fi ja Netplaza aloittavat yhteistyön!


Netplaza on nopeasti kasvava oululainen internetpalveluntarjoaja. He kehittävät ja tarjovat huippunopeita laajakaistaratkaisuja yrityksille ja taloyhtiöille. Erinomainen kilpailukyky ja markkinoiden korkeatasoisin palvelu perustuvat asiantuntijoiden johtamaan ja omistamaan organisaatioon – teknisessä tuessakin ongelmasi selvittää usein joku heidän asiantuntevista omistajista.

Erikoistarjous www-hotellipalvelusta

Yhteistyön myötä Netplaza tarjoaa Pätkät.fi asiakkaille erittäin edullista www-hotellipalvelua. Heidän asiantuntijat huolehtivat tietoturvasta ja muista seikoista, jolloin asiakkaan vastuulle jää vain sivujen pitäminen ajan tasalla. Lisää tietoa tarjouksesta ja hotellipaketin sisällöstä saat ilmoittamalla toimeksiannon palveluumme. Toimeksiannon ilmoittaminen on ilmaista ja kestää vain minuutin, joten suosittelemme kokeilemaan!

Suosittelupalkkio

Palveluntarjoajillemme Netplaza tarjoaa erittäin anteliasta suosittelupalkkiota. Suosittelemalla heidän www-hotellipalvelua kotisivujen ylläpitoa varten kaikki hyötyvät. Toimeksiantajien ei tarvitse erikseen etsiä mistä ostaisivat tilaa uusille sivuilleen koska he voivat hyödyntää Netplazan erikoisalennuksen ja suosittelijat saavat itselleen suosittelupalkkion. Lisätietoa suosittelupalkkiosta näet tarjouksen jättö -sivulla.

Hyödynnä Netplazan tarjous!

Olemme innoissamme tästä yhteistyömahdollisuudesta Netplazan kanssa jonka avulla voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempaa ja kokonaisvaltaisempaa palvelua. Jätä ilmainen tarjouspyyntö. Saat lisätietoja tarjouksesta.