8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nerot.fi konsepti- ja logotarina.

Tiina Saastamoinen voitti Nerot.fi logokilpailun. Tässä artikkelissa hän kertoo miten lopulliseen tulokseen päädyttiin ja mitkä asiat inspiroivat häntä luomisprosessin aikana.

Tiina_Portfolio_nerot

Ajatus siitä, että suomalainen yrittäjä saa helposti satojen suomalaisten freelancereiden ja mainostoimistojen kokemuksen ja ammattitaidon yhdellä kertaa, on nerokas ajatus. Win-win tilanne, jossa yhdessä nostetaan osaamistasoa ja tietotaitoa mainonnan ja markkinoinnin alalla. Palvelu tuo yhteen valikoidut tekijät ja yritykset, jotka kohdatessaan muodostavat Nerot.fi palvelun.

Nerot ovat kohdanneet tuhansia erilaisia yrityksiä, palveluntuottajia ja tuotteita. He kehittävät suomalaisista yrityksistä, palveluista ja tuotteista kirkkaita brändejä. Ammattilaisen luoma konseptin ydin antaa sisältöä viestintään ja yrityksen visuaaliseen ilmeeseen, Nerokasta!

Ne Nerot

Konsepti ja design logolle oli selkeä ja itsestään selvä ratkaisu, Ne Nerot! Prosessi Nerot.fi -tiimin kanssa oli luovaa, kehittävää ja kaikki mahdollisuudet -huomioivaa vuoropuhelua. Tekijänä koin hienon matkan kohti uutta Nerot.fi tulemista. Tarina logon takana on yhtä yksinkertainen kuin itse ratkaisu. Selkeä konsepti ja design, joka puhuttelee ja kommunikoi.

Terveisin,
Tiina Saastamoinen
Concept and graphic designer
Wonderful graphic & design