8061 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nerot.fi uusi logo ja kilpailun voittaja

Järjestimme hiljattain kilpailun löytääksemme Nerot.fi -palvelulle uuden logon. Kilpailu oli avoin kaikille palvelun käyttäjille ja se keräsi runsaasti kilpailuehdotuksia. Pitkän harkinnan jälkeen päädyimme valitsemaan Tiina Saastamoisen kilpailun voittajaksi. Kiitos vielä kerran kaikille kilpailuun osallistuneille ja onnea voittajalle!

Yksinkertaisuus ja yhteinen visio

Kilpailun tuomaristoa miellytti eniten Tiinan ’Ne Nerot’ -konsepti ja ehdotuksen yksinkertaisuus. ”Konsepti ja design logolle oli selkeä ja itsestään selvä ratkaisu, Ne Nerot!”, Tiina kiteyttää.

Kommunikointi Tiinan kanssa sujui mutkitta ja hänen ammattimainen otteensa vei keskustelua kokoajan lähemmäs haluttua lopputulosta. ”Prosessi Nerot.fi -tiimin kanssa oli luovaa, kehittävää ja kaikki mahdollisuudet -huomioivaa vuoropuhelua. Tekijänä koin hienon matkan kohti uutta Nerot.fi tulemista. Tarina logon takana on yhtä yksinkertainen kuin itse ratkaisu. Selkeä konsepti ja design, joka puhuttelee ja kommunikoi.”

Kiitos vielä kerran Tiinalle hienosta lopputuloksesta! Kilpailun voittajana hän saa palkinnoksi vuoden ilmaisen Premium-jäsenyyden Nerot.fi -palveluun.

 

Nerot.fiNerot_640