8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Case: Logon suunnittelu uuteen verkkokauppaan

Santtu Hyytinen tarvitsi perustettavalle vaatteiden ja tekstiilien verkkokaupalle logon. Google-haun perusteella Hyytinen löysi Nerot.fi-palvelun ja päätyi jättämään tarjouspyynnön. Tavoitimme Hyytisen logosuunnittelun valmistuttua ja kyselimme miten projekti sujui.

Yksi ylitse muiden

Tarjouspyyntö sai lyhyessä ajassa runsaasti hyviä tarjouksia, mutta yksi tarjouksen tehnyt graafikko oli erityisesti Hyytisen mieleen. ”Jari Partasen toiminta oli todella nopeaa ja häneltä tuli myös vedoksia ilman velvoitteita valita hänen palveluitaan.”

Vedoksia Hyytinen kertoo saaneensa myös muiltakin, mutta Partasen vedokset olivat erityisesti hänen mieleen, jonka vuoksi päätyi valitsemaan hänet. Hyytinen on selvästi ollut tyytyväinen lopputulokseen, sillä hän kertoo tilanneensa jo muitakin suunnittelutöitä Partaselta.

Kaikki tapahtuu yhden palvelun kautta

”Edulliset ja silmää miellyttävät hinnat ja työt” Hyytinen kuvailee Partaselta saamaansa palvelua ja kertoo ehdottomasti suosittelevansa häntä muillekkin.

Nerot.fi-palvelua Hyytinen kuvailee sanalla loistava. ”Yhdellä viestillä saa heti monta tarjousta, joista valita sitten itselleen sopiva.” hän kertoo ja jatkaa vielä palvelun helppoudesta ”Ei tarvitse jokaiselle erikseen sähköpostilla tarjouspyyntöä laittaa, vaan kaikki tapahtuu yhden palvelun kautta.”

 

Vaate paratiisi

Tutustu verkkokauppaan: www.vaateparatiisi.fi
Etsitkö logon suunnitteluun tekijää? Jätä tarjouspyyntö Nerot.fi -palveluun.