8172 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Nerot.fi ja MaMa ry aloittavat yhteistyön

Nerot.fi on aloittanut yhteistyön MaMa ry:n kanssa tarjotakseen jäsenilleen monipuolista tietoa ja neuvontaa työnsä kehittämiseen.

Mikä MaMa?

MaMa ryMaMa ry on markkinointiviestinnän-, tutkimuksen ja digimedia-alan ammattilaisten yhdysside ja edunvalvontajärjestö.

MaMa toimii saman alan ammattilaisten viiteryhmänä ja yhteydenpitokanavana. Järjestämme monipuolista koulutusta ja jäsentapahtumia. Valvomme jäseniemme etuja, neuvomme työsuhteisiin liittyvissä kysymyksissä ja tarjoamme työttömyysturvaa sekä monipuolisia jäsenetuja.

MaMa kuuluu omien ammattiryhmiensä edunvalvojana Erityisalojen Toimihenkilöliitto ERTOon, joka on yksityisellä sektorilla työskentelevien asiantuntijoiden ja palveluammattilaisten ammattiliitto.

1.1.2016 alkaen MaMa ry ja Tietoalan ammattilaiset ERTO ry yhdistyvät. Uusi nimi on Digimedian, markkinointiviestinnän ja tietoalan ammattilaiset Digi-MaMa ry.

Nerot.fi jäsenille koulutus puoleen hintaan

Yhteistyökumppaneille MaMa tarjoaa mahdollisuuden osallistua koulutuksiin ja tapahtumiin jäsenhinnalla. Esimerkkinä kevään huippukoulutuksesta:

Ole kiinnostava. Tai kärsi – Brändien sisältöstrategiat
la 19.3.2016 klo 10-15, Ostrobotnia, Museokatu 10, Helsinki.
Luennoitsijana Juha Nikkilä, Markkinoinnin suunnittelija / creative, Hasan & Partners

Nykyaikana vain kiinnostavat brändit selviävät, etenkin digitaalisissa medioissa. Päivän workshopin aikana käydään läpi hyviä ja menestyneitä sisältöstrategioita. Meiltä ja maailmalta. Samalla pohditaan, minkälaiset sisällöt leviävät ja miksi? Miten sosiaalisessa mediassa kannattaa viestiä ja millä tyylillä?

Hinta 65 € MaMan + Tietoala ERTOn jäsenille/ei-jäsenille 130 €, sisältäen kahvin/teen ja täytetyn sämpylän. Jäsenetuhinnan saat lunastettua kirjoittamalla ilmoittautumislomakkeen lisätietoja-kohtaan: Nerot.fi

Ilmoittaudu kurssille 11.3.2016 mennessä. Tervetuloa mukaan!

Maarit Aarrekangas
tiedottaja
MaMa ry, Luovasti liitossa!