8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Case: Nettisivusto valmiista materiaalista

Jaakko Larjola päätyi Nerot.fi-palveluun etsittyään Googlesta tekijää toteuttamaan hänelle nettisivut valmiiden suunnitelmien pohjalta.  Projektin valmistuttua olimme yhteydessä Larjolaan kuullaksemme hänen kokemuksiaan palvelun käytöstä ja projektin valmistumisesta.

Tarjouspyynnön jättäminen oli helppoa

Kuinka tarjouspyynnön jättäminen sujui ja mitä olit mieltä saamistanne tarjouksista? ”Tarjouspyynnön jättäminen oli helppoa ja sain noin 10 tarjousta.” kertoo Larjola. Vastaanottamiensa tarjousten joukosta Larjola päätyi lopulta valitsemaan Räikee design mainostoimiston. ”Oli useita hyviä tarjouksia, mutta valinnan ratkaisi Räikee designin aktiivisuus; Lehtola teki jo ennen tilaamista rakentavia ja erittäin hyviä ehdotuksia sivujen design ratkaisusta ja mm. suositteli kuvien huomattavaa lisäämistä.” Larjola kehuu mainostoimiston aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta.

Asiakas tiukasti mukana projektin eri työvaiheissa

Larjola kertoo lähettäneensä nettisivujen suunnitelmat mainostoimistolle PowerPoint-muodossa. Tästä eteenpäin Larjola pystyi helposti seuraamaan projektin edistymistä: ”Sain tarkastella valmistuvia nettisivuja väliaikaisosoitteessa ja tehdä tarpeelliset pienet muutosesitykset”. Tämä onkin kokemuksen myötä havaittu erittäin tehokkaaksi tavaksi varmistaa että projekti etenee toivottuun tapaan ja asiakkaan toiveet saadaan aina huomioitua.

Ei siis ihme että Larjola kertoo olevansa tyytyväinen lopputulokseen ja suosittelevansa sekä Nerot.fi-palvelua että valitsemaansa mainostoimistoa Räikee designia.

Tutustu sivustoon: terveetelintavat.fi
Etsitkö nettisivujen toteuttajaa? Jätä tarjouspyyntö Nerot.fi -palveluun.