7973 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Freelancer on joustava apu ilman työnantajavelvoitteita

Kaikki palvelussamme tarjouksia tekevät freelancerit työskentelevät ammattimaisesti Y-tunnuksella. Maksut tapahtuvat aina laskulla ja freelancerimme hoitavat itse liiketoimintansa vakuutukset. Freelancerimme ovat siis loistava ratkaisu kun etsit projektiluontoiseen työhön tekijää.

Palvelussamme työskentelee alati kasvava joukko freelance-ammattilaisia eri toimialoilta. Jokaisella ammattilaisellamme on oma erikoisosaamisensa ja palvelumme avulla tavoitat heidät helpommin kuin koskaan.
Freelancer-alihankintaverkosto

Freelancereista alihankintaverkosto

Monesti aikataulut painavat päälle ja työt pitäisi saada tehtyä ajallaan. Uuden työntekijän palkkaaminen lyhyeksi ajaksi ei kuulosta houkuttelevalta ajatukselta ja vuokratyöfirmat veloittavat pienen omaisuuden vuokratyövoimasta. Tällöin järkevin vaihtoehto on palkata freelancer. Häneltä homma hoituu, mutta hän ei kuitenkaan veloita omaisuuksia.

Freelancerimme tekevät sinulle kattavia tarjouksia ja perustelevat miksi he olisivat paras vaihtoehto juuri sinulle. Palvelussamme voit helposti tutustua kaikkiin sinulle jätettyihin tarjouksiin kerralla ja valita niistä itsellesi sopivimman. Tarjouspyynnön jättäminen ja tarjousten vastaanottaminen on ilmaista eikä sisällä minkäänlaista ostopakkoa.

Vauhtia liiketoimintaan

Palvelumme freelancerien avulla voit ottaa vastaan toimeksiantoja vaikka sinulla ei olisikaan kaikkea siihen vaadittavaa osaamista. He täydentävät osaamistasi ja voit huoletta ulkoistaa heille tehtävät joihin oma osaamisesi ei riitä. Freelancerimme avulla voit myös skaalata liiketoimintaasi ilman lisäkuluja. Jos et itse kerkeä tekemään kaikkea, ovat he apunasi juuri silloin kun sinä tarvitset.

Ammattimaisten freelancerien kanssa työskennellessä voit myös olla varma, että asiat tapahtuvat ilman jatkuvaa valvontaa. Ammattilaisemme ovat palvelleet useita maineikkaita kansallisia yrityksiä ja ovat nyt valmiina palvelemaan juuri sinun yritystäsi!