7937 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Kotisivut pienyrittäjälle: Case GeoWarma

Sami Tuominen tarvitsi Satakunnassa toimivalle yritykselleen, GeoWarmalle, hyvät ja selkeät kotisivut. Etsittyään netistä tekijää, hän päätyi jättämään Nerot.fi -palveluun tarjouspyynnön.

Haastattelimme Tuomista projektin loppumetreillä. Tutustu projektin lopputulokseen ja lue mitä mieltä Tuominen oli palvelun toiminnasta, projektin etenemisestä sekä lopputuloksesta.

Tarjouksia tuli paljon

GeoWarman liiketoiminta koostuu Warmian vesikiertoisten lattialämmitys-järjestelmien myynnistä ja asennuksista sekä Geotalo Aurinkovarasto-lämmitysmoduulien myynnistä. Tarjouspyynnössään Tuominen kuvailee uusien kotisivujen tärkeimmiksi ominaisuuksiksi alueellisen löydettävyyden ja mahdollisuuden yhteydenottopyynnön / tarjouspyynnön jättöön.

Kysyttäessä Tuomiselta Nerot.fi -palvelun käyttökokemuksesta, hän vastaa ”Tarjouspyynnön jättäminen Nerot.fi -palveluun oli todella helppoa ja loogista. Tarjouksia tuli paljon, läheskään kaikki yritykset eivät jättäneet vastausta Nerot.fi sivulle vaan kontaktoivat suoraan.”

Valittu yritys osoitti ammattitaitoa ja aktiivisuutta

Tarjousta valitessa toimeksiantajat usein kiinnittävät huomiota eri asioihin. Tuomiselle tärkein kriteeri oli ammattimaisuus: ”Ratkaiseva tekijä minulle oli asiallinen ja ammattitaitoinen sekä todella informatiivinen puhelinkontakti. Ei mitenkään hyökkäävä vaan paljon informaatiota sisältävä keskustelu miten sivusto tehdään toimivaksi ja miten sitä optimoidaan sekä markkinoidaan.”

Tarjousten joukosta valikoitui kotisivujen toteuttajaksi helpotkotisivut design avoin yhtiö. Kuten ”Näin tarjouksesi tulee valituksi” -artikkelissa on mainittu, tässäkin projektissa tarjouksen tekijän aktiivisuus oli eduksi. ”Kyseinen yritys soitti perään noin viikon kuluttua ja olin juuri itse aikeissa ottaa heihin yhteyttä”, Tuominen kertoo. Sen jälkeen nettisivuston toteutus aloitettiin Tuomisen toimittaman aineiston pohjalta.

Tyytyväinen asiakas suosittelee mielellään

Tuominen kertoo olevansa tyytyväinen tulokseen ja toivovansa, että asiakkaansa löytävät hänet nyt paremmin. Vaikka sivut ovat jo julkaistu, on työ silti kesken esim. nettimarkkinoinnin ja optimoinnin osalta.

Yhteistyö valitun toteuttajan kanssa sujui hyvin. ”Kyllä tässä vaiheessa voi sanoa että suosittelen heitä”, Tuominen kertoo. Tyytyväinen hän oli myös Nerot.fi -palveluun: ”Nerot.fi palvelua olen jo suositellutkin ja tulen suosittelemaan edelleen. Todella toimiva konsepti. Kiitos.”

Tutustu uusiin kotisivuihin: www.geowarma.fi
Etsitkö omaan kotisivuprojektiin tekijää? Jätä tarjouspyyntö Nerot.fi -palveluun.