8051 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Case: Nettisivujen koodaus

Sanna Lukkarila tarvitsi toiminimelleen uudet nettisivut. Hänen yrityksensä, Suunnittelutoimisto Toive, tekee graafista suunnittelua ja sisustussuunnittelua. Etsittyään projektiin sopivaa tekijää Googlesta, Lukkarila löysi Nerot.fi-palvelun, joka oli hänelle entuudestaan tuntematon. Projektin valmistuttua pyysimme Lukkarilta kommentteja Nerot.fi-palvelun käytöstä ja projektin toteutumisesta.

Tarjouspyynnön jättö oli helppoa ja nopeaa

Lukkarilan vastaus ensimmäiseen viestiimme kiteyttää hyvin hänen palvelukokemuksensa. ”Palvelusta oli todella paljon hyötyä. Sain lähes kymmenen tarjousta vuorokauden sisällä. Valitsin mielestäni parhaan palveluntarjoajan ja työ tuli valmiiksi alle viikossa.” Nerot.fi-palvelun perusideana onkin alusta lähtien ollut käytön helppous ja nopeus. Lukkarilan kohdalla on jälleen kerran mukava huomata, että tämä lupaus toteutuu erittäin hyvin.

Palveluun jätetty tarjouspyyntö houkuttelee tarjouksia ja yhteydenottoja monenlaisilta alan ammattilaisilta. Kysyimme Lukkarilalta mitkä hänen jättämänsä tarjouspyynnön kohdalla olivat tärkeimmät seikat tekijän valinnassa. ”Tekijän valinnassa ratkaisevinta oli kontaktoinnin nopeus sekä palvelun hinta-laatusuhde” Lukkarila vastaa ja jatkaa ”Valinnan jälkeen projekti eteni nopeasti. Toimitin suunnittelemani aineistot koodaajalle ja sivut olivat verkossa viikon sisällä”.

Tyytyväinen asiakas tuo lisää potentiaalisia asiakkaita

Meille Nerot.fi-palvelun kannalta on tärkeää, että toimeksiantajat ovat tyytyväisiä löytämäänsä tekijään ja työn lopputulokseen. Kysyimme Lukkarilalta mitä hän oli mieltä valmiista nettisivuista ja saamastaan palvelusta. ”Olen tyytyväinen lopputulokseen. Voin suositella tekijää muillekin ja olen jättänyt tekijälle julkiset suositukset nettisivuille.”

Kysyttäessä hän vielä lopuksi kertoo, ”Voin suositella Nerot.fi-palvelua muillekin ja olen jo suositellutkin”. Alla näet yrityksen uuden raikkaan ilmeen ja linkistä pääset tutustumaan niiden sisältöön tarkemmin.

Suunnittelutoimisto Toive

Tutustu uusiin kotisivuihin: www.toive.fi
Etsitkö omaan kotisivuprojektiin tekijää? Jätä tarjouspyyntö Nerot.fi -palveluun.