8125 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Näin hankit lisää kävijöitä sivuillesi ilmaiseksi

Internetmarkkinointia ajatellessa monella tulee mieleen ensimmäisenä Google ja Facebook – mainonta. Mainostajat myyvät yrityksille oikotietä onneen ja monesti nämä kampanjat osoittautuvatkin hyvin kannattaviksi. Tämä menestyminen on kuitenkin vain hetkellistä ja kävijävirta tyrehtyy kampanjan päättyessä. Tiesitkö kuitenkin, että on olemassa vielä tehokkaampi tapa saada lisää kävijöitä sivuillesi jatkuvasti ja asiakkaasi rakastumaan yritykseesi!

Maksettu mainonta tuo hetkellisiä tuloksia

Helpoin ja nopein tapa saada hetkellisiä tuloksia on ostaa mainostilaa ja tyrkyttää potentiaalisille asiakkaillesi yrityksesi mainoksia. Oikein suunniteltuina mainoskampanjat toimivat, mutta useimmiten mainokset hyppivät silmille nettiä selatessa, videoita katsottaessa, pelejä pelattaessa ja ohjelmia käyttäessä. Mainokset pyrkivät siis keskeyttämään käyttäjän nykyisen toiminnon ja siirtämään huomion omaan sanomaansa.

Kaikki tietävät kuinka ärsyttävää tämä on! Onneksi ihmiset ovat kuitenkin luonteeltaan uteliaita ja jakamalla mielenkiintoista sisältöä voit herättää asiakkaiden kiinnostuksen täysin erilaisella – tehokkaammalla – tavalla.

Merkityksellinen sisältö erottuu joukosta

Sen sijaan, että käyttäisit rahaa mainosten teettämiseen ja niiden näyttämiseen, fiksumpaa olisi käyttää sama vaiva merkityksellisen sisällön luomiseen. Parhaita esimerkkejä tästä on sellaisen sisällön luominen, joka saa käyttäjissä aikaiseksi pakonomaisen tarpeen jakaa sitä kavereilleen. Blogin pitäminen, videoiden luonti ja keskusteluihin osallistuminen omalla toimialalla ovat hyviä esimerkkejä.

Internet on täynnä tyhjänpäiväistä sisältöä joten laadukkaalla ja merkityksellisellä sisällöllä voit erittäin hyvin erottua joukosta. Olet asiantuntija omalla alallasi, joten näytä se muille! Luomalla merkityksellistä sisältöä asiakkaasi mieltävät yrityksesi alan auktoriteettina ja brändistäsi tulee tunnetumpi. Tunnettuuden avulla kävijät on helpompi konvertoida maksaviksi asiakkaiksi koska he luottavat yritykseesi enemmän kuin tuntemattomaan kilpailijaasi.

Lisää merkityksellistä sisältöä luvassa

Aihealue on ehdottomasti mielenkiintoinen ja tulemme kirjoittamaan tästä jatkossa vielä lisää. Seuraavaa päivitystä odotellessa suosittelemme tutustumaan alla olevaan videoon. Lisäksi kannattaa tutustua muihin blogiteksteihimme, joissa jaamme vinkkejä Internetin markkinointimahdollisuuksista kiinnostuneille yrityksille.