8160 alan yritystä valmiina töihin
Kotisivut, verkkokaupat, logon suunnittelu ja paljon muuta...

Panosta liiketoimintaasi, ulkoista verkkopalvelut

Olemme huomanneet yhden asian, joka on kummallista suomalaisessa verkkoliiketoiminnassa. Valitetaan, kuinka ihmiset ostavat ulkomailta yhä enemmän ja käyttävät ulkomaisia palveluja, mutta samaan aikaan oma verkkosivusto tai –kauppa toteutetaan väärässä paikassa säästäen ja pahimmissa tapauksissa ”valmiskauppoja” ja ”kotisivukoneita hyödyntäen”.

Verkkokauppa on kannattava investointi

Verkkokauppa ja yhtälailla yrityssivu on nähtävä investointina, joka hyödyttää yritystä suoraan kasvavan asiakasmäärän ja –tyytyväisyyden sekä uusien kontaktien suhteen. Näyttävillä sivuilla on helppoa erottua, ja sivujen on oltava myös helppokäyttöiset. Jos liiketoiminnan suhteen ollaan tosissaan, kannattaa sivustoa optimoida jatkuvasti ja panostaa myös markkinointiin.

Ulkoistamalla verkkopalvelusi pystyt keskittymään omaan liiketoimintaasi, ja sivustostasi tulee todennäköisesti aivan eri luokkaa, mitä itse tekemällä tai rajoittuneilla valmisratkaisuilla, joissa piilokustannukset nousevat korkeaksi. Kannattaa lisäksi suosia yrityksiä, jotka eivät käytä mitään omaa suljettua järjestelmäänsä, muutenhan olet täysin riippuvainen tästä palveluntarjoajasta.

Laadukas ei aina ole kallista

Me Lamialla tarjoamme sinulle koko paketin alkaen suunnittelusta aina myyntiekosysteemin rakentamiseen. Tämä kaikki voi kuulostaa tietysti kalliilta, mutta luulenpa että yllätyt, kun kuulet hintamme. Todella kilpailukykyiset hinnat mahdollistaa niin verkkokaupoissa kuin yrityssivuissa käyttämämme toimintamalli, jossa sivusto rakennetaan graafikon suunnitteleman valmiin pohjan päälle. Tämä on siis täysin eri asia kuin ”valmispohjat”, joita käyttäen lopputulos on usein huono. Meidän tapauksessamme mallit toimivat lähinnä osviittana asettelun kannalta ja varmistavat lyömättömän hinta-laatu-suhteen, lisäksi kaikki kustomoidaan juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi.

Kuten sanottu, jos otat oman liiketoimintasi vakavasti, sinun kannattaa panostaa verkossa näkyvään julkisivuusi, se maksaa takuulla itsensä takaisin.